tren

Sayın Üyelerimiz,

İstanbul Ticaret Odası'nın 04.08.2021 tarih ve 74977 sayılı yazıda, ülkemizin ihracatının arttırılması ve ürünlerimizin tercih edilir rekabetçi gücünün gerçek değerleri ile tanıtılması teminen, Almanya'nın Düsseldorf şehrinde 11-13 Ocak 2022 tarihlerinde düzenlenecek promosyon ürünleri sektöründe Avrupa'nın en önemli fuarlardan biri olan PSI 2022 Fuarı'na Türkiye milli iştirak organizasyonunun İstanbul Ticaret Odası tarafından gerçekleştirileceği bildirilmektedir.
Yazıda devamla, söz konusu Fuarın Türkiye Milli İştirak organizasyonu m2 katılım bedeli tüm ana hizmetler dâhil 5.952 TL olduğu ifade edilmektedir.
Anılan fuara ilişkin broşür ve katılım sözleşmesi ekte sunulmakta olup, detaylı bilgi için broşürde iletişim bilgileri yer alan İstanbul Ticaret Odası yetkilileri ile iletişime geçilmesi gerekmektedir.
Bilgilerinize sunulur.

EK-1: Fuar Broşürü